WorldTeach România – o echipă mereu unită

WorldTeach România – o echipă mereu unită

Sărbătorile de iarnă sunt momente magice pe care iubim să le sărbătorim alături de cei dragi, iar în echipa noastră ne simțim mereu ca într-o familie plină de dragoste, alături de care trăim momentele plăcute, dar și pe cele neplăcute sau încercările mai dificile la care ne supune viața.

 

Noi, membrii mai vechi sau mai noi ai acestei mari familii care este astăzi WorldTeach România, suntem fericiți să petrecem clipe minunate împreună, fie că sunt cele mai importante sărbători ale anului sau zile de naștere, rezultate excepționale ale activităților curente ori nopți albe alături de beneficiarii proiectelor.

 

Din echipa noastră fac parte, în egală măsură, angajați, colaboratori, parteneri și voluntari, toți dornici să-și aducă mereu contribuția la crearea unei lumi mai bune. De asemenea, nu de puține ori, demersurilor asociației li se alătură oficilitățile locale sau județene, reprezentanți ai altor organizații și, fapt foarte îmbucurător, foști și actuali beneficiari ai proiectelor.

 

Știm că nu suntem perfecți.
Iar, uneori, facem și noi greșeli, sau poate că avem momentele noastre de oboseală când suntem mai exigenți cu noi înșine și cu cei din jur. Ori poate că cerem tot mai multe eforturi de la parteneri și colaboratori. Facem acest lucru, însă, din dorința sinceră de a ne oferi ajutorul și de a fi utili celor aflați în nevoi.

 

Soarta ne-a hărăzit acest dar: posibilitatea de a ajuta, de a obține fondurile necesare, de a ne implica și de a schimba în bine vieți și destine, ba chiar de a ”muta munții din loc” atunci când este necesar. Suntem mulțumiți că acest talent nu a fost irosit. Și sperăm să îl putem pune în valoare încă mulți ani.

 

S-au scurs deja 20 de ani de la punerea pietrei de temelie a organizației și a primului proiect. Ne pregătim, cu hotărâre, pentru anii care vor urma, și suntem convinși că vom continua să contribuim la binele semenilor noștri.

 

Valorile după care ne ghidăm sunt: Excelență, Responsabilitate și transparență, Parteneriate de calitate, Creativitate și Integritate. Ele ne ajută să fim cei mai buni, să obținem performanță folosind cu eficiență resursele proprii și pe cele care ne sunt puse la dispoziție, astfel încât să obținem întotdeauna cele mai bune rezultate.

 

Împreună cu managementul organizației (Beniamin Lup – fondator, Alexandra Molodoi – președinte, Cristiana Lup – vicepreședinte și Rodica Gutan – secretar) suntem mereu pregătiți să ne implicăm peste tot unde ne este solicitat sprijinul, fie că este vorba despre proiecte de ajutor umanitar, calamități naturale, probleme sociale sau activități de educare și integrare socio-profesională.

 

Apropierea sărbătorilor de iarnă este cel mai potrivit moment pentru un bilanț al activității din ultimul an și pentru a stabili noi planuri de viitor. Dar și pentru momente memorabile petrecute în echipă, astfel încât să ne bucurăm împreună de minunatul brad împodobit, de mâncărurile delicioase, de surprizele pregătite special pentru noi de managementul echipei, mai pe scurt, de un Crăciun încântător în familia WorldTeach România.

 

Petrecerea de Crăciun a fost realmente feerică: am împodobit împreună bradul, am schimbat cadouri între noi, am glumit, am râs și am cântat colinde, și, nu în ultimul rând, ne-am bucurat că suntem sănătoși, veseli și mulțumiți de mediul în care lucrăm. Desigur că delicatesele și cadourile aduse de Moș Crăciun au fost minunate și ne-au făcut clipele magice. Însă ceea ce a contat cel mai mult a fost compania celor din jur, încântarea de pe chipurile participanților, alături de atmosfera de farmec și sărbătoare de care ne-am bucurat cu toții. Neprețuite.

 

La încheierea acestui an 2022 atât de încărcat cu evenimente de tot felul și plin de contradicții, vă dorim să aveți sărbători binecuvântate alături de cei dragi și să ne revedem cu bine în 2023!

 

Crăciun fericit și Un An Nou plin cu bucurii!

Echipa WorldTeach

Galerie foto Petrecere de Crăciun 2022