“Scoala Pentru Excelenta”

WorldTeach este membru asociat Scoala Pentru Excelenta, un proiect al IRSCA Gifted Education.

Cu o activitate recunoscută la nivel național și internațional, partener UNESCO, membru WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children și respectiv ECHA – European Council for High Ability – cele mai înalte foruri internaționale în domeniul educației de excelență, IRSCA Gifted Education se concentrează la a crea un mediu în care fiecare competență, valoare și fiecare talent este încurajat și impulsionat să gândească liber, să se dezvolte plenar, să se afirme personal cu demnitate și integritate și să-și găsească locul într-o contribuție unică în folosul umanității, pentru progresul economic, social, spiritual și cultural.

Misiunea IRSCA Gifted Education este descoperirea și dezvoltarea potențialului fiecărui copil și tânăr printr-o educație de excelență. Florian Colceag, președinte IRSCA Gifted Education declara: „Misiunea noastră este să promovăm și să sprijinim dezvoltarea persoanelor cu har și talent din toate domeniile. Prin gifted education se respectă natura divină a omului și nu omul-marfă, omul de consum. Noi promovăm omul creator, omul capabil să-și dezvolte potențialul.”

WorldTeach contribuie la instruirea cadrelor didactice care lucrează cu copii talentați dar se concentrează și la atingerea părinților acestora.

În cadrul seminariilor desfășurate alături de IRSCA Gifted Education, s-au dezvoltat relații de calitate, s-au elaborat strategii de lucru și s-au conturat proiecte pentru România și Europa.

Scoala pentru excelenta