Proiectul “Cutiuța Crăciunului”

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie pentru cei mai mulți. Copiii așteaptă nerăbdători vacanța, cadourile, bradul împodobit și bucatele gustoase gătite cu drag. Adulții așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp cu familia și bucuria din jurul mesei de Crăciun. Devenim cu toții copii atunci când urmează să despachetăm cadourile care ne așteaptă lângă brad și depănăm amintiri.
De-a lungul timpului, echipele WorldTeach au descoperit copii triști cu ochii plânși care nu au trăit niciodată bucuria Crăciunului și nici magia sărbătorilor.

Proiectul „Cutiuța Crăciunului” se desfășoară în fiecare an în mai multe localități din România și Republica Moldova, și reprezintă o rază de speranță pentru cei mai puțin privilegiați. Partenerii și voluntarii noștri se preocupă să adune daruri pe care le împachetează frumos, adaugă puțin din sufletul lor, multă dragoste și apoi le dăruiesc celor în nevoi. Cadoul de Crăciun nu este doar un dar material, ci și un dar al bucuriei și speranței, beneficiarii experimentând compasiunea semenilor și iubirea de care au atât de multă nevoie.

„Cutiuța Crăciunului” conține rechizite, îmbrăcăminte de iarnă, dulciuri, alimente de bază, jucării, manuale școlare și cărți de citit, produse de igienă și orice ar putea fi de folos semenilor noștri.
Dacă dorești să fii parte din acest proiect nu ezita să ne contactezi. Ne găsești pe contact@worldteach.ro