“Cavaleri pentru Vremurile Moderne”

Tinerii din zilele noastre sunt într-o căutare asiduă de modele pe care să le urmeze. Mass media promovează diferite modele, care ieri au avut succes iar astăzi sfârșesc în mizerie și dezastru.

Cei mai mulți dintre adolescenții zilelor noastre nu cunosc îndeaproape Codul Bunelor Maniere. Părinții se plâng de lipsa de comunicare între copii, dar și lipsa de comunicare între ei și copii.

Proiectul “Cavaleri pentu vremurile moderne” s-a concentrat asupra tinerilor și adolescenților băieți, care doresc să își cultive curajul, să atingă succesul și să devină modele pentru cei care îi vor urma.

Fiecare bărbat visează sa lase în urma sa o moștenire de valoare. De cele mai multe ori, această moștenire poate fi transmisă prin fiul său, printr-un tânăr în care se poate investi, învățându-l ce înseamnă respectul, voința, curajul și hărnicia.

Prin proiectul “Cavaleri pentru vremurile moderne” băieții incluși în program au învațat bunele maniere, și-au construit un caracter solid și au dezvoltat aspirații nobile, pregătindu-se pentru un viitor strălucit.

Programul s-a desfășurat în cadrul cluburilor de vacanță, în tabere de vară, în școli private și publice, dar și în comunități religioase.

Adulți talentați și de caracter din comunitate au preluat tineri în care au investit timp, resurse și suflet, devenindu-le mentori. În timp, relațiile dezvoltate între generații au devenit solide, iar investiția într-o viață de tânăr a adus roade bogate.

Cei ce au participat la proiectul “Cavaleri pentru Vremurile Moderne” au investit cu succes în tineri ce vor duce mai departe moștenirea valoroasă.