“Aripi Noi și Vise împlinite”

Proiectul “Aripi Noi și Vise împlinite”, realizat împreună cu Organizația Uncaged din SUA, se concentrează anual asupra unui număr de 70 de supraviețuitori ai traficului de persoane. Majoritatea beneficiarilor au fost exploatați sexual în țări europene. Visurile lor au fost spulberate și aripile le-au fost frânte. Proiectul, în valoare de 50.000 USD anual, asigură accesul acestora la terapie medicală, consiliere psihologică, pregătire vocațională și reprezentare juridică.

Pe parcursul celor trei ani de proiect, am putut descoperi talente, am văzut răni vindecate, am asistat la reunirea familiilor și am "redat aripile" unor ființe care au trecut prin chinuri greu de imaginat.

Proiectul WorldTeach continuă să reabiliteze și să reintegreze social beneficiari din toate zonele României dar și din Republica Moldova. Au venit alături de noi oameni de cultură, cadre didactice. oameni de afaceri și jurnaliști, dornici să contribuie la transformarea unor vieți și destine.

Dacă dorești să fii parte din acest proiect nu ezita să ne contactezi. Ne găsești pe Facebook si pe contact@worldteach.ro

Aripi noi, anti-trafic, trafic de fiinte umane, trafic de persoane, carne vie, prostitutie, video-chat, preventie, lupta impotriva traficului de persoane, instruire antitrafic, protectie antitrafic