Și tu poți ajuta! Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit!

Impozitul pe venit

Și tu poți ajuta! Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit!

Ce tip de comportament dorim să le transmitem copiilor noștri? Ce fel de valori, de motivații, de așteptări?

Cum putem crea o lume mai bună decât cea din prezent pentru ei și pentru cei ce vor veni în urma lor?
Haideți, mai întâi, să răspundem la aceste întrebări pentru că, în funcție de răspunsuri, ne putem imagina cum va arăta lumea generațiilor viitoare!

Iar traficul de ființe umane sigur nu are ce căuta într-o lume evoluată! Căci nimic nu contează dacă nu ai libertate!

Ajută-ne să ajutăm! Alătură-te campaniilor noastre ca voluntar sau ca susținător!

Nu te costă nimic! Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația WorldTeach până pe 25 mai 2023 și vom folosi aceste fonduri pentru a derula noi proiecte de educare a publicului larg în ceea ce privește pericolul exploatării prin trafic de ființe umane, precum și pentru ajutorarea și reintegrarea supraviețuitorilor acestui flagel al societății.

 

IMPORTANT!

Prin intermediul prevederii 3,5% din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune de redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venitul obținut anul anterior, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală, non-profit. În acest fel transmite statului modul în care dorește să fie cheltuită o parte din impozitul pe venit.

Dacă nu dorești să te folosești de acest drept de redirecționare, această sumă va fi încasată și gestionată de stat. Ea nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat și poate fi direcționată de către fiecare contribuabil în parte către ONG-ul/cauza dorită de acesta.

 

Dacă dorești să ni te alături sau doar ai nevoie de mai multe informații, contactează WorldTeach Romania pe adresa de email contact@worldteach.ro  sau pe Facebook!